Aan deze pagina wordt gewerkt

Buurtver. Rozenstraat

Bij deze willen wij ’t Joosthuis bedanken voor de donatie waardoor wij in onze speeltuin de Rozenstraat een oud speeltoestel hebben kunnen vervangen door een mooie nieuwe rolstoel toegankelijke trampoline.  De trampoline valt erg goed in de smaak bij de buurtkinderen en er wordt ondertussen dan ook al gretig gebruik van gemaakt zoals op de foto te zien is.

Heel erg bedankt

Stichting Corso & Co bedankt

’t Joosthuis !!

Vele handen maken licht werk. Maar als de handen moeilijk te vinden zijn, moeten de werkzaamheden opnieuw bekeken worden. Zo ook de werkzaamheden op ons dahliaveld. Al een tijdje lag er de wens tot de aanschaf van een mini trekkertje.

Met dank aan Stichting ’t Joosthuis voor een flinke financiële bijdrage en Ebbers mechanisatie voor een serieuze sponsoring, hebben wij deze mini trekker kunnen aanschaffen. Dit trekkertje gaat ons veel werk uit handen nemen. 

We willen jullie enorm bedanken voor jullie bijdrage voor Stichting Oriolus, centrum voor leven met en na kanker.
We hebben de ondersteuning van Stichting ’t Joosthuis ingezet voor de aanschaf van een printer en toners waar we bij Oriolus dagelijks veel gebruik van maken. Daarnaast zijn er Duitstalige folders/kaarten aangeschaft. Bedankt! 

Desirée Heerdink & Kirsty Kruisselbrink Coördinatoren Oriolus